2014 android combat games, android combat arms, android modern combat 3 apk, android modern combat 3 indir, android modern combat 2 apk, android modern combat 2 indir ve dahası...



Mobil aksiyon oyunları arasında en popülerlerinden biri olan Modern Combat, yeni oyunuyla beraber bu ünvanını bir adım daha yukarı taşıyacak.
Modern Combat 4: Zero Hour oldukça akıcı, rahat nişan almayı sağlayan özeliklere sahip. Seslendirme, grafik kalitesi üzerine de bir önceki oyun Modern Combat 3: Fallen Nation’a oranla gelişmeler gözle görülüyor. 
 1 yılı aşkın süredir üzerinde çalışılan Modern Comba 4: Zero Hour VoiceChat özeliğine de sahip. Oyunu multiplayer modunda oynarken, oyuncular online olan diğer kişilerle chat yapma şansına sahip olacaklar. Oyunu Gameloft hesabı üzerinden Android tabanlı cihazlarla beraber oynayabiliyorsunuz.

 Konsol Kalitesinde Gelişmiş Görüntü, Ses ve Grafik Özellikleri:
 .Savaşın kaos ortamını konsol kalitesi grafikleriyle, gerçekçi animasyon ve dinamik objeler.
 .Etkileyici ragdoll efekti ve gerçek görünüm seviyesinde araç kullanım seviyesini yakalamak için fizik .işlemlerini Havok Engine ile gerçekleştiren ilk Gameloft oyunu.
 .Film stüdyosunda hazırlanan gelişmiş sesler.










Dosyalar;

APK




Data:



Kurulum;

1.)indirdiğiniz apk'yi telefonunuza yükleyin
2.)İndirdiğiniz obb uzantısını rar olarak değiştiriyoruz. 
 3.)değiştirdiğimiz rar sd dosyayı winrar veya 7zip ile "com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM/files" klasörüne çıkartıyoruz 
4.)Oyunu ilk açtığında bir defalık internet ileçalıştırın. (Eğer oyundan atıyorsa telefon dilini ingilizce yapın)


0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top