Sitede uzun bir ara sonra yine güzel bir oyunla paylaşım yapıyorum. Siteye 2 kez yoğun olduğumu belirtip, yazar alımı yaptığımı söylemiştim. Ama pek ilgilenen olmadı. Neyse oyunumuza geçelim.

Çoğumuzun bildiği bilgisayar oyunu olan Resident Evil serisinin android platformları için sunulmuş 4. serisini sizinle paylaşıyorum. Artık bilgisayar ve playstation platformlarındaki oyunların bir çoğu, akıllı telefonlarımız içinde sunuluyor. Grafikleride birbirine çok benziyor ve çok kaliteli oluyor. Buda telefonlar ile joystickler arasında ki bağı kırıyor.

Oyunumuzun normali Japoncadır. Ama bu size yayınladığım İngilizce yamalı sürümüdür. Oyunu kısa bir şekilde özetleyecek olursak, adında da anlaşılacağı üzere
Resident Evil yani ölümcül deney yapılan deneyler sonucu insanların bir kısmı zombilere dönüşür ve hastalık gibi yayılır. Sizin amacınız zombileri yok etmek oluyor. Oyunumuzda 2 farklı mod bulunmakta hikaye ve mini mod olan Mercenary. Oyunumuz sürükleyicilik bakımından mükemmel. Daha fazla sizi sıkmadan zombilerle baş başa bırakıyorum. Sakın tırsmayın :). Play Store'da 5.02$'dır. Herkesin bildiği gibi CAPCOM firmasına aittir.





Ekran Görüntüleri












APK DOSYASI




SD DOSYASI






Kurulum Açıklaması:



  1. SD Kart dosyamızı indirip rardan çıkaralım "jjp.co.capcom.android.googleplay.Evil4" ve Android/data klasörüne atalım.

  2. APK dosyamızı kurup oynayabilirsiniz. İyi oyunlar :)







0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top