Normalden farklı bir Android sürümü kullanan Nokia  bazı telefonlarında kullanıcılarına Google Play Store'u yasakladı. Artık girilemiyor.  Yeni güncelleme ile Android ile bezenmiş Nokia telefonları olan Nokia X, X+ ve XL cihazlarına, Outlook.com, OneDrive ve OneNote desteği geliyor. Ayrıca yazılıma yeni bir "switcher", yani değiştirici mekaniği eklendi. Bu sayede ekranı aşağı itmek sureti ile karşımıza çıkan değiştirici aracılığı ile değiştirmek istediğimiz uygulamayı seçebiliyor ya da beliren büyük "X" ile uygulamayı tamamen devre dışı bırakabiliyoruz. Tüm bunlarla da yetinmeyen Microsoft, "Gelişmiş Nokia Store"u da beğenimize sunmuş durumda. Artık Google Play desteğine sahip olmayan tüm Nokia X cihazlar, daha fazla Andorid uygulamasına ulaşabilecek.

One M8’deki 5 inçlik ekran One Mini 2’de yerini 4.5 inç boyutundaki 720p çözünürlüğündeki ekrana bırakmış durumda. Gorilla Glass 3 teknolojisinin kullanıldığı ekran, 326 ppi piksel yoğunluğuna sahip.

Nokia, bazı telefonlarda kullanıcılarına Google Play Store'u resmen yasakladı.

Şu an akıllı telefonların en çok kullanılan uygulamalarından bir tanesi Whatsapp oldu. Kullanıcıların en çok merak ettiği Whatsapp'ta son görülmeyi kapatma nasıl oluyor sorusu oluyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top