Gameloft'un oyunu Modern Combat 5 Çıktı nasıl oynanır nerden oynanırOyun ne kadar ne kadara satılıyor nasıl oynanır nerden oynanır Modern Combat nasıl indirilir? Oyun çıktı mı yeni oyun ücreti ne kadar indirme parası ne kadar?

Gameloft'un yeni oyunu Modern Combat 5 ile sizde Oyun sevenler bu haber tam size göre. Kaliteli bir oyun oynamak isterseniz sitemiz üzerinden oynayabilirsiniz. Gameloft'un geliştirdiği FPS oyunu Modern Combat 5: Blackout raflarda yerini almaya başlıyor.Peki bu oyunun diğerlerinden farkı kılan ne? Akıllı telefonunuzun ekranından şiddetli bir savaş içerisine girmek ve kazanmak istiyorsanız bu oyun tam sizin ilgi odağınız olacak!

Savaş oyunu tutkunlarının merakla beklediği popüler oyun olan Modern Combat 5, sonunda indirilmeye hazır hale geldi. Başarılı oyun yapımcısı Gameloft tarafından geliştirilen FPS oyunu Modern Combat 5: Blackout, Android, iOS(iPhone/iPad) ve Windows Phone işletim sistemli akıllı cihazlar için uygulama marketlerinde yerini aldı. Google Play Store, WP Store veya App Store üzerinden 6.99 $ ödeyerek sahip olabileeceğiniz popüler FPS oyununda hem senaryo hem de multiplayer(çoklu-oyuncu) seçeneklerine yer verilmiş.

Senaryo seçiminde dünyanın hemen hemen her yerinde gerçekleşen olayların arasında kendinizi bulabiliyorsunuz.Savaş oyunu sevenlerin merakla beklediği Modern Combat 5 oyunu satışa sunuldu. Modern Combat 5 oyunu Fps türü sevenleri çok memnun edecek gibi. Oyunun geliştiricisi Gameloft'tan güzel bir atak.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top