Facebook kullanıcıları için çok önemli olabilecek bir özellik getirdi! Facebook'da daha önce gördüğümüz bir şeyi sonradan tekrar aramak istediğimizde bulamıyorduk veya çok uğraşmamız gerekiyordu ama artık Facebook bu duruma el attı ve yeni "Save" butonunu tanıttı!

Dünya'da sosyal paylaşım ağlarının ünlü markalarından olan  Facebook her geçen gün kendini daha da geliştiriyor ve Facebook'a yeni özellikler eklemeye devam ediyor . En son 'satın al' butonu ekleyen facebook şimdide save (Kaydet) butonu eklemeye hazırlanıyor. Peki save butonu ile facebook'ta neler değişecek? Save butonunun işlevi ne? İşte detaytlar hurriyet.com.tr'de
Facebook, hayata geçirmeye hazırlandığı yeni özelliği 'Save' (Kaydet) tuşu çok konuşulacak. Peki Save tuşu ne işe yarıyor?
Facebook'un yeni özelliği çok konuşulacak. Tüm arkadaşlarımız Facebook'ta ve doğal olarak her birinin durum güncellemelerini ve paylaşımlarını takip edemiyoruz.
Facebook, hayata geçirmeye hazırlandığı yeni özelliği 'Save' ile bu sorunu çözmek istiyor.Facebook'un yeni özelliği Save (Sakla), diğer servis ve uygulamalardan aşina olduğumuz 'daha sonra oku' tuşunun bir benzeri. İlgini çeken bir paylaşımı daha sonra okumak üzere kaydetmek için Save tuşunu kullanacağız.Önümüzdeki günlerde Facebook'un iOS, Android ve web sürümlerindeki devreye sokulması beklenen Save tuşu ile kaydettiğiniz tüm paylaşımları, daha sonra okumak üzere tek bir ekranda toplayabileceksiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top