90’ların trendi sanal bebekleri neredeyse hepimiz biliyoruz.Bu sanal bebek öyle gelişmiş ki android oyunu olup cebimize girivermiş.Pou’da oyun karakterimizi besliyor,giydiriyor ve her türlü bakımını yapıyoruz.Google play store’da rekor indirme sayısına ulaşan bu oyunun en önemli özelliği çoklu oynanabilme özelliği.Yani arkadaşınızın pou’su ile sizin pou’nuz aynı ekranda bulunabiliyor.

Oyunu google play store’dan ücretsiz olarak indirdikten sonra Pou’nuz beliriyor ekranda.İlk amaç pou’nuzu yetişkin olana kadar beslemek.Aynı zamanda level’ınızı arttırarak da marketteki çeşitli objeleri açabileceksiniz.Oyunumuz bedroom ,hall ,kitchen ,lab ve game room olarak 5 ayrı odaya ayrılmış.Ve pou’muza bu 5 ayrı odada bakacağız.Oyunu daha yakından tanıma amaçlı bu 5 odayı inceleyelim.



Bedroom
Türkçe anlamı yatak odası olan bu odada closet bölümünden pou’muzu giydirebilir,lamp bölümünden ışığı kapatıp pou’muzu uykuya yatırabilirsiniz.Pou’muz uyuduğunda enerjisi de artacak.

Hall
Hall bölümünde telefonunuza girip oyunla ilgili çeşitli ayarlamalar yapıp sey kaydı alabilirsiniz.

Kitchen
Pou’muzu kitchen yani mutfakta besleyeceğiz.Fridge bölümünde dolabınızdaki yiyeceklere ulaşabilir eğer yiyeceğiniz yok ise Shop’tan satın alabilirsiniz.

Lab
Laboratuar’ın kısaltılmışı olan lab’da çeşitli kimyasallar ile pou’muzu yetiştirebilir ve soap bölümünden yıkayabiliriz.

Game Room
Oyun içinde oyun mu?Game room yani oyun odasında pou’muzu topla oynatabileceğimiz gibi aynı zamanda games bölümündeki oyunlarla pou’muza para kazandırabiliriz.En çok para kazandıran oyun şüphesiz Sky Jump.

Pou’nuzu besleyip büyütmek sizlerin elinde.Görsel açıdan bir anlam katmak istiyorsanız mutlaka shop’a uğrayın ve pou’nuzu diğer pou’lardan ayırmak için özelliştirin








0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top