Kim PES aşina değil, ya da daha fazla halk olarak bilinen Winning Eleven . PES olan yeni nesil bir Winning Eleven ile Konami'nin ünlü ilk tarafından yapılan futbol oyunu Playstation platformu. Ve şimdi PES olanmevcut yani tüm platformlarda Nintendo, Wii, Xbox 360 ve PC. için 
PES şimdi cesaretini olan akıllı telefon , ve bir kullanılabilir iOS, Symbian, sürümlerinde Android ve Bada.Diğer birçok oyun gibi Gameloft ve EA FIFA Gerçek Futbol, ??ama PES hala bir futbol oyunu olarak. Ve bu en son sürümü oyunu PES 2.013 . 

için Android PES 2.013 henüz değil mevcut içinde Android Market, çünkü bu uygulama ödenir ve AndroidPazar Endonezya için ücretli uygulamalar satın alma sunmamıştır. Alternatif olarak, kullanıcılar ile satın alabilirsiniz Android Google Checkout ödeme aracılığıyla Piyasa et. 
Menü seçenekleri PES 2013 ile benzer akıllı telefon sürümü Playstation . Menüden Eğitim seçerek ilk Hızlı Maç ya da uygulama oynayabilir, ek olarak Şampiyonlar Ligi için tam bir lig oynama imkanı vardır. Bir kulüp ya da bir ülkenin milli takım oynamak için seçeneği de mevcut olarak Playstation sürümü. 
Genel olarak oyunu ücretli bir uygulama olarak yüklem göre, iyi ve çok tavsiye. Bu gözlenen Xi Oyunda küçük kusurları oyun Bu oyunu oynarken bazı ketengah bazen rahatsız edici vizyonu bulunan bir sanal joystick. Ve ayrıca üzerinde Multiplayer özellikleri eksikliği Android sürümü çok talihsiz eksiklikleri olmak.Kullanıcılar Wi-Fi veya Bluetooth bağlantısı üzerinden arkadaşlarınızla rekabet edebilecek yeni iOS için Multiplayer Özellikleri ve Bada sürümleri.












0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top