Gördüğün İYİ MOBİL GRAFİKLER
Bladeslinger tanıttı grafik üzerinde daha önce hiç görülmemiş özellikleri mobil cihazlar Birden akıllara durgunluk bağışladı hiçbir ayrıntı ile 3D ortamlar ve karakterler, dinamik aydınlatma ve gölgeler.Mobil oyun konsolu kalitesi yaklaşırken, Bladeslinger zamankinden daha fazla bar iter. 
HAMMER'S PEAK SAVE!William Glaston, Hammer Yanardağı bir yerlisi olarak oynamaya dönen bir zamanlar huzurlu şehir ıssız ve taşması bulmak için savaş ev düşman o görmedi yaratıklar önce. Hakikat ve Çekicin Peak kurtuluşu için William'ın arayışı izleyin. TOUCH-ÖZEL KONTROLLERİ & TASARIM Bladeslinger esneklik ve için eşsiz seçenekler tam olarak yararlanır oyun dokunmatik ekran cihazlar. Hızlı çekim, ikincisi kaçmak, kombo saldırıları, canavar özel hareketler delme ve cezalandırma bölünmüş -. Tüm basit, sezgisel dokunmatik jest kontroller ile elde
 KAMPANYALAR heyecan verici SAATLERİ artan zorlukları ile Birden çok ayrıntılı ve karmaşık ortamlarda zorlayıcı olmayan saatlerce süren itecektir -tekrarlayan bir oyun. UYUMLU CİHAZLAR Bladeslinger 512MB + RAM ile Android cihazlar optimize ve NVIDIA Tegra cihazlarda ek grafik optimizasyonları sunmaktadır. 
GERÇEK KİŞİ DESTEK Biz sizin sorularınızı cevaplamak için burada kişisel, ve Bladeslinger için sürekli iyileştirmeler içine geribildirim dahil. Luma tarafından geliştirilen . Arcade ve Gazyağı Games tarafından yayınlanan Tegra ÖZEL ÖZELLİKLER Dinamik ve ilerici Fırtına Etkileri sistemi: yağmur, lens damla, daha yansıtıcı su birikintileri, yıldırım ve 3D pozisyonel gökgürültüsü. 
  











                                                             DOWLAND
                                           PART1                                 PART 2




Talimatlar  :



  • Install APK

  • 'Kopyala' com.kerosenegames.bsep1 'klasörü sdcard / Android / Obb '

  • Fırlatma Oyunu


0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top