Akıllı Telefon Oyunları indir

Oyunun symbian versiyonu oldukça başarılıydı android versiyonunu hiç oynamadım ama eminim bu oyunun symbian versiyonundan daha da zevklidir kısacası oyun çok güzel bi savaş oyunudur herkese iyi oyunlar....(oyunu sayfanın en altındaki bağlantılardan ipad veya android için indirebilirsiniz)

İNDİR





Golf severlerin gerçekçi bi şekilde oynayabilecekleri çok güzel bi golf oyunu. Oyun başlangıçta biraz kolay görünüyor ama ileriki seviyelere geçildikçe hiç de oyle olmadığı görünüyor. Oyunu kumanda etmek çok kolay ve oyunda isterseniz arkadaşınıza meydan okuyabilir ve beraber oynayabilirsiniz. Oyun HD dir ve ücretlidir lütfen dikkat edip oyle indirelim herkese iyi oyunlar

.Oyunu İndir





Flight Simulator 3D basit ve eğlence dolu bir similasyon oyunu. Flight Simulator 3D Android platformu için uyarlanan bir oyundur. Hercules, Falcon, Boeing 747, F11 ve DC3 uçak seçenekleri ile tercihinizi yapın. Gerçekçi bir hava içerisinde gelişen Flight Simulator 3D uçuşta benzersiz uçak kontrolüne sahip olacaksınız. Kalkış ve iniş sistemler ile gerçek bir pilot ortamını yaşayın.
İNDİR



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top