Oyunumuz muhteşem bi zihin açıcı bi oyundur. İlk başlarda kolay gelmektedir ama bi süre sonra zorlanmaktadır oyunumuz nasıl oynanır derseniz.

Çeşitli şekillerle başlamaktasınız çoğumuzun zamanında uğraştığı bi oyun vardır hiç kaldırmadan bi ev çizmeye çalışırdık aynı çizgi üzerinden geçmeden işte buda onun gelişmiş versiyonu… Elini hiç kaldırmadan şekilleri tamamlamaya çalışıyorsunuz. Başta da belirttiğim gibi ilklerde kolay gibi görünen bu oyun ilerde sınır bozucu seviyelerde zorlaşmaya başlamaktadır. Belirli bi seviyeden sonra artık geçtiğiniz çizgilerden de tekrar geçmeniz gerekmekte kalmaktadır ve bu yetmiyor gibi aşırı karışık denilebilecek şekiller karşınıza çıkmaktadır.

Oyunumuzu bu kadar anlattıktan sonra şunu da belirteyim oyunumuz çoğu oyunun olduğu gibi 2 şekildedir.Birincisi direk ilerlemeli geçtiğinizi tekrar oynamazsınız yansanız bile aynı oyunu tekrar baştan oynar ve onu geçmeye çalışırsınız.Diğeri ise muhteşem bi zeka gerektiren bölüm en baştan başlar ve 10.bölümde bile olsanız yanarsanız ilk başa dönersiniz elinizi bi çizginin üstüne koymadan tüm yapacağınız manevraları itina ile planlamanız gerekmektedir bu nedenden dolayı.Oyundan bir video








0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top