Genel kültürünüze ne kadar çok güveniyorsunuz? Soruları ve ekstraları ile bilgi yarışı oyunları arasında en iyi olan Kim Bilir?Peak Games tarafından Android Platformda yerini almış.Grafikleri ve Türkçe olması ile beraber Kim Bilir? Oyunu bilgi alanında hünerlerinizi sergilemeniz için sizlere büyük bir fırsat.Çünkü kim bilir?’deki haftalık turnuvalar sayesinde arkadaşlarınızla yarışacak bu bilginizi test etme fırsatı bulacaksınız.

Oyunumuzu Google Play Store’dan ücretsiz olarak indirdikten sonra oyunumuzu açıyoruz.Arkadaşlarınız ile yarışmak ve haftalık turnuvalara katılıp ödül almak için oyuna facebook ile bağlanmanız gerekmekte.Oyunda 90 saniye içinde 15 soruya yanıt vererek bilginizi ölçüyor ve oyun sonucu puan kazanıyorsunuz.Soruları doğru bilmek için ekstralarda kullanabileceğiniz gibi oyun son sorulara doğru zorlaşıyor ve soru başı puanda artıyor.Oyunu ana menü ile birlikte inceleyip anlamak için oyun içi terimleri inceleyelim.

Arkadaşını Davet Et
Facebook, mail veya sms yoluyla davet edeceğiniz arkadaşlarınızın Kim Bilir?’i indirdiğinde oyuncu başına 50 altın kazanıyorsunuz.

Altın Al
Burada belirli ücret karşılığı altın satın alabilirsiniz.Altınlar ekstraları kullanmanız adına çok önemli.Çünkü ekstralar altın ile satılıyor.

Görevler
Oyun içi belirlenen görevleri yapmanız sizlere kolay yoldan altın kazandıracak.

Bildirim Ayarları
Oyun içi veya oyun kapalıyken alacağınız bildirimleri buradan belirleyebilirsiniz.

Level
Oyun içindeki çeşitli ekstraları satın almanız için level’ızın yüksek olması gerekmekte.

Can
Oyun içinde belirli zamanlarda kazanacağınız can aslında oyun oynama hakkınız.Bu hakkı bekleyerek doldurabilir veya 50 altın karşılığında fulleyebilirsiniz.

Haftalık turnuva ile her hafta birinci, ikinci ve üçüncüye çeşitli hediyelerin dağıtıldığı Kim Bilir? İle genel kültürünüzü rahatlıkla yarıştıracaksınız.Gözü yormayan teması ile Kim Bilir? Soru çeşitliliği sayesinde de aynı sorularla karşılaşmanızın önüne geçmiş durumda.

























0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top