Ücretsiz Sweet Love Temalar HD uygulamasıdünyadagüzellik bir Süper Canlı duvar kağıdı koleksiyonu. Sweet Love Temalar HD en güzel resimleri ile homescreen kişiselleştirin ve telefonunuz daha ilginç hale getirmek .

KULLANIMI : Ana Sayfa - > Uzun Basın - > Duvar Kağıtları - > Canlı duvar kağıdı .

Sweet Love Temalar HDgörüntüleri izlerken tadını çıkarın . Ekran boyutuna ayarlanır Birçok güzel fotoğraflar .
Bu Sweet Love Temalar HD aşık etmek kolaydır. Nerede olursanız olun bu plan kullanarak Sweet Love Temalar HD her zaman seninle olacak .

Duvar kağıtları app Özellikleri:
- 100 HD Süper Resimler.
- Süper HD Canlı Duvar Kağıtları.
- Çevrimdışı Works - bir kez indirdikten sonra herhangi bir internet bağlantısı gereklidir .
- SD ve Uygulaması 2 SD kart desteği Varsayılan kurulum .
- Sen SD tüm görüntüleri kaydedebilirsiniz.
- Facebook, Twitter , Vkontakte Easy payı uygulaması , bluetooth ile göndermek , Dropbox ve daha fazla tasarruf , gmail ile göndermek .
- Ücretsiz ve her zaman olacaktır .
- Kolay kullanım - kolay indirmek için .

Bu ücretsiz uygulama bildirim tepsisinde reklamlar içerebilir ve masaüstünüzde internet kısayolları yaratabilir . Kısayol simgeleri Bu uygulamayı hiçbir etkisi ile silinebilir. Eğer bildirim (ler ) almayı durdurmak istiyorsanız , http://www.airpush.com/optout gidin lütfen . Banner reklamlar (varsa ) , kaldırılamaz .












 Sweet Love Temalar HD , eğlenceli , fotoğraf, resim , resimler , ekran görüntüleri , yerler, çiçekler, doğa , rüyalar , fantastik , resim , fan uygulaması , güzel , canlı , müthiş görüntü, canlı duvar kağıdı , slayt , LWP .

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top